1C:Srbija

Docus doo je ovlašćeni partner za Srbiju ruske kompanije 1C sa sedištem u Moskvi.

Savremena platforma 1C: Enterprise za razvoj poslovnih aplikacija pomaže u postizanju jednog od naših ciljeva - biti korak ispred u razvoju softvera koji se brzo ažurira. Želimo da sledimo ovaj kurs i u Srbiji.

Naša misija: pomoći kompanijama da brzo i efikasno postignu svoje ciljeve koristeći modernu informacionu tehnologiju. Pružamo podršku programerima poslovnih aplikacija zasnovanih na 1C, od procene projekata do rada na programiranju.

Ako ste zainteresovani za korišćenje moderne platforme 1C: Enterprise, koja vam omogućava da primenite inovativne ideje po razumnom nivou troškova, a Docus će vam biti dobar i pouzdan partner. Svakom partneru pristupamo pojedinačno i uvereni smo da ćemo pronaći obostrano koristan oblik saradnje.

Ovo je garancija da ćete uz razuman nivo troškova dobiti očekivani rezultat!

Uvođenje praktičnog i jednostavnog softvera koji vam omogućava efikasno rešavanje svakodnevnih zadataka srednjeg i velikog preduzeća može postati vaše poslovanje.

Pošaljite nam svoj zahtev na koji ćemo vam rado odgovoriti. Nudimo saradnju sa projektnim menadžerima koji su stručnjaci u oblasti računovodstvene automatizacije zasnovane na 1C i imaju iskustvo u radu sa stranim kupcima u Evropi.

Ispod je dijagram arhitekture rešenja zasnovanih na 1C:

dijagram

Ako je za predstavništvo vaše kompanije važno da ima blisku integraciju sa ERP-om centralne kancelarije, možete odabrati jednu od sledećih opcija:

  • ERP centralne kancelarije je vodeći sistem, podaci se preuzimaju za lokalno regulisano računovodstvo.
  • U ovom slučaju korisnici rade direktno sa ERP-om centralne kancelarije. Zatim se potrebni podaci otpremaju u 1C za pripremu lokalno regulisanog izveštavanja.

  • 1C lokalne kancelarije je nezavisan sistem i preuzima podatke.
  • U ovom slučaju, korisnici rade direktno u 1C, imajući puni računovodstveni ciklus. Potrebni glavni podaci preuzimaju se iz centralne kancelarije ERP-a. Na mesečnom nivou, potrebni podaci se prenose sa 1C na ERP centralne kancelarije radi konsolidacije u jedinstveni sistem izveštavanja centralne kancelarije.

Pored gore opisanih tipičnih pristupa automatizaciji predstavništava stranih kompanija, možemo ponuditi i pojedinačna rešenja koja uzimaju u obzir specifičnosti vašeg poslovanja.

Zakažite besplatnu prezentaciju

Izaberite termin koji Vam odgovara

Izaberite način prezentacije (Online / Poseta kompaniji)

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja